DESPRE

    Societatea noastra comerciaizeaza autoturisme SECOND-HAND atat la comanda cat si din stocul firmei. Autoturismele provin din tari UE, cu istoric service la zi, km. reali, si rapoarte de inspectie la vanzare. colaboram cu cel mai mare site de licitatii auto Leaseplan, site care ofera orice fel de auto pe care clientii nostrii il doresc spre achizitie. Leaseplan avand o vasta experienta in vanzarea de auto rulate, de calitate si cu informatii reale, clientii vor fi pe deplin satisfacuti.

Oferim si consultanta in alegerea autoturismului dorit si ne ocupam si de transportul autoturismelor de la parcurile logistice Leaseplan din Germania, Belgia, Olanda, Franta, pana la domiciliul clientului in orice oras din Romania. Pentru clientii foarte pretentiosi oferim servicii premium(negocierea preturilor autoturismelor vandute de catre reprezentantele auto si marii dealeri din Germania, Belgia, Olanda, cat si transportul si asistenta personala a clientilor la reprezentatele mai sus mentionate

Totodata societatea noastra va ofera si posibilitatea achizitiei autoturismului dorit de dumneavoastra in sistem Leasing sau Rate, noi colaborand cu cele mai importante Societati de Leasing si cu cele mai serioase Banci din Romania.

Vanzarea autoturismelor se face doar catre persoane fizice, iar pretul final va include TVA Deductibil conform prevederilor Codului Fiscal.

La finalizarea procesului de vanzare, societatea noastra elibereaza documente complet fiscalizate si aprobate de Ministerul de Finante in conformitate cu prevederile Codului Fiscal din Romania.(factura fiscala cu TVA, certificat fiscal la zi care atesta ca societatea nu are datorii catre Bugetul de Stat, Nota Contabila cu inregistrarea bunului in evidenta contabila a societatii, decont TVA 390 care atesta plata Tva , contracte leasing, contracte rate, bonuri fiscale in cazul achitarii cash a auto).

La toate preturile afisate pe site se va adauga TVA conform prevederilor legale din Romania. Iar la fiecare masina va aparea pretul+TVA(ex. 12.500 euro +TVA)

Functionam cu un numar de 5 consilieri de vanzari, care va stau la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9-18.totodata ne puteti contacta si pe adresa de email in afara programului, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.